Zaterdag 22 juli 2023

Zoals elk jaar start Action voor de vrijwilligers een dagje eerder. Er moeten nog allerlei voorbereidingen getroffen worden, zodat de sporters komende week optimaal kunnen genieten. Alle vrijwilligers worden om 12:15 op de kamplocatie verwacht. Het is altijd weer fijn om elkaar na een jaar weer te zien en even een knuffel te geven.

Als iedereen weer is bijgekletst wordt er gezamenlijk geluncht. Na de lunch worden alle vrijwilligers bijgepraat over wat er vandaag te wachten staat. De lokalen moeten leeghaalt worden, dit worden de slaaplokalen van de sporters. De school wordt schoongemaakt en de ingang rondom “het ei” word versierd.

De hele middag zijn de vrijwilligers intensief bezig geweest, gelukkig staat Stef, onze vaste chef-kok, al klaar om de vrijwilligers te verwennen met een barbecue. Na het eten worden de vrijwilligers uitgedaagd voor de eerste sportactiviteit van deze week, een potje volleyballen. De vrijwilligers zijn er klaar voor en hebben zin om alle sporters morgen te ontvangen.