Woensdag 27 juli 2022

Woensdag is normaal gesproken de dag van het uitje, dit jaar pakken we dat iets anders aan. In plaats van dat wij er op uit gaan, halen we de activiteiten naar de kamplocatie toe.

In de ochtend maken de sporters en vrijwilligers in verschillende groepen een rondje met de huifkar. De paarden voor de huifkar trekken ons door de bossen rondom de kamplocatie. Eenmaal klaar met het rondje rijden in de huifkar kunnen we door naar de volgende activiteit. Edwin geeft ons een workshop handboogschieten. Iedereen krijgt de kans om een aantal pijlen op de target te schieten, dit gaat iedereen goed af.

In de middag staan er twee andere activiteiten op de planning. De eerste activiteit is een escape room met je eigen kamer. Met een escape room is het de bedoeling om binnen één uur de juiste code te vinden door puzzels te maken. Wanneer je de juiste code hebt kun je uit de kamer ontsnappen. Kamer 70 wist als enige op tijd uit de escape room te ontsnappen. Als tweede activiteit is er een lasergame parcours gemaakt in de gymzaal. In het donker battle je tegen een andere kamer en probeer je zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen.

Nadat we met z’n allen in de tent pannenkoeken hebben gegeten, worden er in de avond twee films gedraaid. Bij “het ei” kunnen de sporters kijken naar Coco en in de Judozaal wordt de film Uncharted afgespeeld.