Woensdag 26 juli 2023

De woensdag staat in teken van leuke activiteiten. De ochtend begon op tijd aan het ontbijt, want om 9:30 staat de eerste activiteit op de planning. De klankenkaravaan komt langs om met elkaar muziek te maken. Te beginnen bij ritmes met verschillende lengtes van buizen. Daarna is het tijd voor het echt werk. De Braziliaanse muziekinstrumenten worden uitgedeeld. Elke instrument heeft een ander melodie, zodat alle instrumenten samen als band gaan klinken. Na veel gezang en muziek is het tijd om de keel te smeren met wat drinken en de lunch. In de middag staan er twee activiteiten op de planning, de groep wordt daarom in tweeën gedeeld. Groep 1 begint met het voetbal schieten. Hierbij kregen alle rolstoelers en lopers de kans om met elkaar te rolstoel voetballen. Groep 2 mocht zich uitsloven over een opblaas stormbaan en chillen op het springkussen. Na een uurtje was het tijd voor een pauze en te wisselen van activiteit.

Na voldaan te zijn van de activiteiten was het tijd voor weer een diner van Stef en wordt de uitblinker van de dag bekend gemaakt, vandaag is het Sam!
In de avond worden er twee films aangezet, waarbij je kan kiezen tussen Pinokkio en Het Zeebeest. Omdat het water nog niet werkt, kijken we eerst de films en gaan we daarna lekker douchen. Eindelijk met stromend en warm water was het tijd voor het opfrissen met een douche. Na het douchen was het tijd om de kamers op te gaan, om te gaan slapen voor de volgende dag.