Vrijdag 28 juli 2023

De allerlaatste dag is aangebroken, de dag van afscheid nemen. Na het ontbijt is het tijd om de spullen in te pakken en wachten de sporters op hun ouders, vanaf 11:00 zijn alle ouders welkom. De spullen worden uit de kamers gehaald en weer in de auto geladen. Voor een gezamenlijke afsluiting van de week verzameld iedereen zich in de gymzaal.
De afsluiting wordt geopend met een filmpje van de afgelopen week. De hele week zijn er door Sam filmpjes gemaakt, de ouders kunnen op deze manier beleven wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan. Ook wordt de sportvrouw en sportman van het jaar bekend gemaakt. De sportvrouw van 2023 is Zola en de sportman is Koen.
De afsluiting van de week is pas compleet wanneer alle vrijwilligers naar voren komen en gezamenlijk een lied zingen voor de sporters en ouders. Om nog even in het thema te blijven gaan de vrijwilligers los op Das Fliegerlied. Hierna is het toch echt tijd om afscheid te gaan nemen van de sporters. Voor de laatste keer maken de vrijwilligers zich op in een erehaag om de sporters naar buiten te begeleiden. Buiten komen we aan in het zonnetje en worden de laatste knuffels uitgedeeld. Afscheid nemen op Action kan niet zonder een traantje weg te pinken.
We hebben er weer een fantastische week van gemaakt met onvergetelijke herinneringen! Wij willen iedereen bedanken voor deze geweldige week. De vrijwilligers nemen nu ook even rust, maar kunnen niet wachten tot volgend jaar. Heb jij het ook enorm naar je zin gehad en wil je er volgend jaar weer bij zijn, het is nu al mogelijk om je in te schrijven voor het sportkamp voor volgend jaar! Het Action Jeugdsportkamp 2024 zal plaatsvinden van 21 tot en met 26 juli!