Maandag 25 juli 2022

Het is maandag, de eerste echt sportdag is aangebroken. Iedereen is vandaag vroeg uit de veren, want we moeten om 9:00 aan het ontbijt zitten. Deze week zijn er 3 verjaardagen, vandaag wordt de eerste verjaardag gevierd. Dat betekend dat er tijdens het ontbijt gezongen wordt voor Daniëlle.

Na het ontbijt moeten de sporters en vrijwilligers er echt aan gaan geloven. De eerste sportmomenten gaan van start. In de ochtend gaan de sporters zwemmen, naar de hockey of voetballen. In de middag na de lunch gaan de sporters aan de slag bij de basketbal, naar de hockey of zichzelf leren verdedigen bij de vechtsporten. Dit jaar hebben de sporters de mogelijkheid om bij vechtsporten de technieken van boksen en/of judo te leren.

Tijdens het diner werd de eerste uitblinker bekend gemaakt. De uitblinker van de dag heeft vanaf zondag constant een lach op zijn gezicht. Ondanks dat hij zich alleen had ingeschreven voor zwemmen en vechtsporten wilde hij toch graag de andere sporten ook proberen. Samen met de trainers regelde hij dat hij ook aan de andere sporten kon deelnemen. De eerste uitblinker van de dag is Nick!

Na het diner verzamelen alle kamers zich rondom “het ei”. Het thema van dit jaar is griezelen en daarom is het vanavond tijd voor een griezeltocht door het bos BIO. Tijdens de tocht komen we allemaal griezels tegen en moeten we met de kamer de vragen, die we onderweg tegenkomen, beantwoorden.