Dinsdag 26 juli 2022

De volgende ochtend wordt iedereen weer vroeg aan het ontbijt verwacht. Vandaag is de 2e verjaardag van deze week, tijdens het ontbijt wordt er gezongen voor Guus.

Na het ontbijt gaan de sportactiviteiten weer beginnen. In de ochtend en de middag verdelen de sporters en vrijwilligers zich over het zwemmen in het zwembad bij BIO, de hockey in de gymzaal, de voetbal op het voetbalveld voor het gebouw, gaan basketballen op de Cruijff court of doen de vechtsporten in de judozaal.

Wederom was het tijdens het diner weer tijd voor een nieuwe uitblinker van de dag. Deze sporter heeft laten zien dat hij naast boksen ook wat trappen kan uitdelen, ook heeft hij al enkele judo technieken onder de knie. Tijdens voetbal wist hij zelfs te scoren op doel bij de trainer, Dennis. Kasper gefeliciteerd, jij bent de tweede uitblinker van de dag.

Na het eten staat er een verassingsactiviteit op het programma. In de wandelgangen hoor je de sporters overleggen wat de activiteit zou kunnen zijn. Iedereen verzamelt zich rond 19:30 bij “het ei”. In de verte rijdt een rode vrachtwagen, wat zou dat nu kunnen zijn. Als de vrachtwagen dichterbij komt zien de sporters dat het de brandweer is. De brandweer maakt zich klaar en rolt de slangen uit. De sporters mogen met de brandweer slangen pionnen van de tafel afspuiten. Binnen de kortste keren zijn de eerste vrijwilligers nat en moeten de sporters er daarna ook aan geloven. Nadat de sporters zich hebben kunnen opwarmen onder de douche is het tijd om rustig naar de kamers te gaan en het bed op te zoeken.