Dinsdag 22 juli 2014

De zon, een BBQ, de brandweer die voor een nat pak zorgde en leuke sportactiviteiten, deze tweede sportdag kon haast niet beter. Om 9:00 uur zat iedereen weer in zijn sportkleren aan de ontbijttafels om genoeg energie binnen te krijgen voor de opgegeven sportactiveiten. Zwemmen, judo, hockey, basketbal én voetbal werd vandaag fanatiek gespeeld.Om 12.30 uur werd er even tijd genomen om rustig te lunchen zodat er daarna gewisseld kon worden met de sportgroepen. Na het sporten werd iedereen weer opgefrist om om 18:00 uur buiten te kunnen BBQ-en.

Een heel buffet stond uitgestald met broodjes hamburger, salades, stokbrood, broodjes beenham en noem het maar op. Een lekker ijsje als toetje kan dan natuurlijk niet ook achterblijven met dit mooie weer. Tijdens het eten was inmiddels de brandweer gearriveerd om het gebouw even te controleren op brandveiligheid. Met zoveel mensen in een gebouw kun je maar beter zorgen dat alles veilig is voor iedereen. De brandweer had nog wat euks voor ons geregeld waar je nou niet bepaald droog kon blijven. Op een van de parkeerplaatsen was een heus schuimbad gecreëerd waar je lekker doorheen kon glibberen. Ergens anders mocht je samen met een brandweerman andere sporters of vervelende vrijwilligers natspuiten met de brandslang. Wauw, wat kun je daar ver met spuiten zeg!
 
Toen de hele parkeerplaats omgetoverd was tot een grote plas met water, was de waterpret voorbij en werd het tijd om af te drogen en te gaan slapen. Een goede nachtrust is vanavond erg belangrijk want we gaan morgen met ze allen een dagje weg. Waar naartoe is nog een verrassing maar het wordt
vast heel gezellig.

Sportster van de dag
Het was vandaag een heerlijk warme dag om in de zon te zitten en niks te doen. Gelukkig was er toch een aantal sporters die op de strakke grasmat bij complex koningsjacht vol overtuiging een balletje wilden trappen. Er werd ’s ochtends en in de middag een mooie training doorlopen waarbij het niveau via een simpele pass-kaats oefening naar een partijtje van astronomisch niveau. Alle deelnemers hebben fanatiek en sportief geknald. Hierbij was nog het mooist dat ze niet alleen aan zichzelf dachten, maar ook gezorgd hebben dat iedereen genoot.

Dit is zeker een prestatie omdat dit jaar de oude en de jonge sporters door elkaar heen meededen met het sporten. Die sportieve samenwerking was een mooi resultaat van deze mix. Vandaag is de sporter van de dag een sporter die uitblinkt in positiviteit en groei. Deze sporter heeft sinds vorig jaar een fantastische groei doorgemaakt waardoor we nu positief verrast werden door een stroom van glimlachen en nonchalante doelpunten.

De sport(st)er van de dag is vandaag Adinda! Van harte gefeliciteerd namens de voetbaltrainers! Je hebt het verdiend. Heel veel plezier nog met het uitje morgen en de volgende trainingen. Je bent een topper!

Groeten,
De voetbaltrainers Tom, Gerard en Chris