Donderdag 24 juli 2014

Wat vliegt de tijd toch voorbij als je het leuk hebt, vandaag alweer de allerlaatste sportdag. Terwijl we nog één keertje sporten met elkaar kwam omroep Gelderland langs om even bij ons te kijken en opnames te maken voor de radio en voor op de tv.

Na de lunch is er een viering geweest vanwege het 30-jarig bestaan. Een powerpointpresentatie liet ons foto’s zien van de afgelopen 30 jaar. Zelfs oud sporters kwamen langs voor een kleine reünie. Voor alle sporters waren er leuke activiteiten te doen. Zo hadden we een ijscokar, een springkussen, er kon gespeeld worden op de playstation, gezongen worden met de karaoke of elkaar een nat pak bezorgen met een watergevecht.

Na een lekker frietje en snack van de frietkraam werd het tijd om ons klaar te maken voor de bonte avond. Met een echte dj en verschillende optredens van topartiesten werd er een goed feestje gevierd.

En toen was het tijd om naar bed te gaan…. Of bedoel je fifa spelen op de playstation, pannenkoeken bakken, nachtzoentjes geven, chips en snoep eten en cola drinken? Het duurde in ieder geval lang voordat het stil was op de kamers.
 
Sporter van de dag
De laatste sporter van de dag is ook weer gekozen en is geworden: Milan! Niet speciaal omdat je de beste bij het zwemmen was, maar meer omdat je altijd voor je maatjes klaar stond. Gefeliciteerd!